روش نگهداری گوشت چرخ کرده
دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۲ ق.ظ
گوشت قرمز، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع پروتئین است که تقریباً هفته ای ۳-۲ بار در سفره غذایی خانواده های ایرانی جای دارد.
بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 72 ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتی گراد بالای صفر است. اما اگر بخواهید آن را بیشتر از 72 ساعت نگهداری کنید، باید درون فریزر با دمای نزدیک... ادامه در سلامتیک
۹۴/۰۶/۳۰